Witajcie!
Ponieważ sporo osób pytało się mnie o możliwość druku moich zdjęć, w najbliższym czasie ukażą się w sprzedaży cztery wzory plakatów RNAV w formacie (po 24 sztuki każdy), które prezentuję poniżej. Nie wiem jeszcze jak dokładnie będą wyglądać po wydrukowaniu, myślę jednak że jakość będzie satysfakcjonująca.
Plakaty będzie można nabyć u mnie (priv, gg, sms ) w cenie 5zł za jeden egzemplarz (+ ewentualne koszty wysyłki).
Aby nie było niedomówień informuję, iż koszt druku w przeliczeniu na jeden plakat wynosi około 1.3 zł, cała zaś kwota uzyskana ze sprzedaży zostanie przeznaczona na cele związane z funkcjonowaniem naszego forum, a także na pewien cel ukryty, którego zdradzić nie mogę.
Plakaty RNAV !
Grzegorz Tuszyński
www.grztus.pl
www.grztus.pl
Witam
No Grzegorz super posunięcie. Ja prawdopodobnie kupie wszystkie 4 po jednym egzemplarzu.
No Grzegorz super posunięcie. Ja prawdopodobnie kupie wszystkie 4 po jednym egzemplarzu.
Grzegorz, a można zamówić jeszcze plakaty z innych Twoich fotek Mam jeszcze trzy fotki ulubione 

Na razie plakatów z innych zdjęć na pewno nie będę drukował, gdyż są to koszty, które jakoś muszą się zwrócić, a najmniejsza ilość do druku to 25 sztuk. Natomiast nie ma problemu żeby podesłać Ci pliki na maila i sobie je wydrukujesz np. w fotolabie w dowolnym formacie.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Grzegorz Tuszyński
www.grztus.pl
www.grztus.pl
Witajcie, plakaty odebrałem dzisiaj, niestety wieczorem i nie zdążyłem zobaczyć ich przy świetle dziennym (zrobię to jutro).
Ogólnie fajnie się prezentują, choć nieco gorzej niż na zdjęciach w pierwszym poście: kolory zostały nieco przesunięte (głównie w fiolet, co najbardziej służy Thajowi), jest też ciemniej (były wysyłane do druku w formacie JPEG, więc raczej nie należało się spodziewać rewelacji).
Mimo iż nie są idealne (luzik: ja mam naprawdę wysokie wymagania) to przymierzałem je już na ścianę i ... pasują
Zresztą nigdzie indziej i tak podobnych motywów nie znajdziecie
Jak na pierwszy raz nie jest najgorzej, jeżeli pomysł się sprawdzi, to jeszcze kiedyś na pewno coś wydrukuję.
Ogólnie fajnie się prezentują, choć nieco gorzej niż na zdjęciach w pierwszym poście: kolory zostały nieco przesunięte (głównie w fiolet, co najbardziej służy Thajowi), jest też ciemniej (były wysyłane do druku w formacie JPEG, więc raczej nie należało się spodziewać rewelacji).
Mimo iż nie są idealne (luzik: ja mam naprawdę wysokie wymagania) to przymierzałem je już na ścianę i ... pasują

Jak na pierwszy raz nie jest najgorzej, jeżeli pomysł się sprawdzi, to jeszcze kiedyś na pewno coś wydrukuję.
Grzegorz Tuszyński
www.grztus.pl
www.grztus.pl