Nie mówiąc już o locie Nim...Chciałbym go widzieć na żywo
Rzeczywiście zdjęcia wyglądaja trochę nierealistycznie, ale ja nie będę podważał ich wiarygodności.Grzegorzu, pięknie wygumowałeś w Photoshopie tę żyłkę, na której wisiał model

Nie mówiąc już o locie Nim...Chciałbym go widzieć na żywo
Rzeczywiście zdjęcia wyglądaja trochę nierealistycznie, ale ja nie będę podważał ich wiarygodności.Grzegorzu, pięknie wygumowałeś w Photoshopie tę żyłkę, na której wisiał model
Jak to? Nie widzisz śladów gumowania?? Poza tym od kiedy Grztus robi takie dobre foty?tomekk55 pisze:Rzeczywiście zdjęcia wyglądaja trochę nierealistycznie, ale ja nie będę podważał ich wiarygodności.Grzegorzu, pięknie wygumowałeś w Photoshopie tę żyłkę, na której wisiał model
Obrażanie najfajniejszego, najlepszego (bo to u nas lata A380G@wron pisze:Synu, nie bluźnij...Kilerek pisze:
Nie nawidze UL980!
![]()
Chyba...Chyba mieszkamy w wolnym kraju
U Was lata wszystko co najlepsze
To chyba najlepszy będzie RawiczKilerek pisze:To mnie zamknijcie, byle byl widok na 980hehe
Zakład Karny w Rawiczu jest przeznaczony dla skazanych mężczyzn odbywających karę po raz pierwszy oraz skazanych młodocianych
Nie wiadomo, może teraz stworzą specjalny korytarz dla A380 nad Rawiczem...Najlepszy jest UL986 i wie o tym każdy kto ma go w zasięgu wzroku ;] a 380-stka to kwestia czasu :D