Dzieki Bartek15.
Mozliwe ze kolejny taki samolot bedzie tak nisko lecial???tzn.z tego kierunku do Rzeszowa?
Samoloty na wysokościach przelotowych - MARZEC 2008
Dzięki, ale niestety złośliwość przyrody czasami przewyższa możliwości techniczne mojego sprzętuMarcin76 pisze:**ALERT**
Dzis na UL986 powinna pojawić się Delta 8
@LASIS 10:15

Canon EOS 400D + MTO 11CA 1000/10
W centrum nie jest aż tak tragicznie.
Za jakieś 10 minut na DIBED powinien pojawić się A342 Royal Jordanian, a kilka minut potem na ROLKA A343 SAS.
Za jakieś 10 minut na DIBED powinien pojawić się A342 Royal Jordanian, a kilka minut potem na ROLKA A343 SAS.
Grzegorz Tuszyński
www.grztus.pl
www.grztus.pl
ten Jordan poszedł przesuniętym na zachód UL621 ostro pod słońce :( wczoraj to samo
Czyli masz na myśli UN983?mgebczyk pisze:ten Jordan poszedł przesuniętym na zachód UL621 ostro pod słońce :( wczoraj to samo

Grzegorz Tuszyński
www.grztus.pl
www.grztus.pl
14.50 B777 QR UL621

ps. W dniach 10-12.03 w WAW wizytować będzie Prezydent Arabskiej Republiki Egiptu. Godzina przylotu jeszcze nie jest znana, ale na przylot zgłoszony jest A342 (prawdopodobnie SU-GGG, bo innych chyba nie mają). Może uda się go komuś złapać

ps. W dniach 10-12.03 w WAW wizytować będzie Prezydent Arabskiej Republiki Egiptu. Godzina przylotu jeszcze nie jest znana, ale na przylot zgłoszony jest A342 (prawdopodobnie SU-GGG, bo innych chyba nie mają). Może uda się go komuś złapać

własnie między tymi dwoma drogamigrztus pisze:Czyli masz na myśli UN983?mgebczyk pisze:ten Jordan poszedł przesuniętym na zachód UL621 ostro pod słońce :( wczoraj to samo
może skrót DIBED DAR?
Niebawem na USTIL wleci VIR351 G-VSUN "Rainbow Lady" - może przyniesie słońce 
Dawniej latał w odłamie Virgin Nigeria.
Pozdrowienia dla mojej Anii, wreszcie zaczęłaś mi puszczać strzałki

Dawniej latał w odłamie Virgin Nigeria.
Pozdrowienia dla mojej Anii, wreszcie zaczęłaś mi puszczać strzałki

Grzegorz Tuszyński
www.grztus.pl
www.grztus.pl