Fotki piękne

Pozdrawiam
Kilerek już pisałem o tym po pierwsze wychłodź teleskop zostaw go na zewnątrz jakieś 1-2h przed fotografowaniem, po drugie musisz znajdować się jak najdalej od wszelkiej maści źródeł ciepła czyli jakieś duże budynki, po czwarte chowaj telepa przed słońcem ponieważ ono nawet teraz w zimie powoduje kiepską jakość obrazu jeśli zostawisz teleskop trochę na na słońcu, i po piąte sprawdź czy masz dobrze skolimowany teleskop a po szóste jak masz podaj mi swoje gg to pogadamy na ten tematKilerek pisze:Ja swoich fotek nawet nie zamieszczam... Nie wiem co jest grane ale mam tego wszystkiego dośćNawet w samym ognisku, bez barlowa fotki są rozmazane jak h.....@#$%^&*
Sami zobaczcie...Zenit bez barlowa, niech mi ktoś mądry powie w czym problem, bo ja już nie mam pomysłów. Próbowałem wszystkie możliwe ustawienia w lustrze i nie uzyskam ostrości.
http://img208.imagevenue.com/img.php?im ... _591lo.jpg
1. Thai nowe malowanie HS-TGO
No nie mam pytańKilerek pisze:kto che kupić Synte 10"znudziła mnie
Noooo.Kilerek pisze:No fotki powalające![]()
To ja nie mam więcej pytań... po za jednym... kto che kupić Synte 10"znudziła mnie
To jedno z poprzednich wcieleń tego samolotu. Od Togan odkupił go prezydent Mali.bartek15 pisze:5. Togo Air Force
Ja się mogę zamienić za Yukona 20-50x50...Kilerek pisze:kto che kupić Synte 10"znudziła mnie